Wat is een masterclass in wijn?

Wat is een masterclass eigenlijk?

We nodigen je regelmatig uit voor een masterclass in wijn. Maar wat houdt dit nou precies in? De officiële strekking van een masterclass is een les die door een deskundige wordt gegeven aan studenten in een bepaald vakgebied (zoals muziek, toneel, schilderen of een andere kunstvorm). Het verschil tussen een masterclass en een gewone les is dat bij een masterclass de deskundige één of meerdere studenten bepaalde opdrachten in de praktijk laat uitvoeren in het bijzijn van de overige studenten.

Onze masterclasses worden gegeven door deskundigen in ons vakgebied – wijn!
Het blijft bijzonder dat wijngrootheden uit de hele wereld hun topwijnen persoonlijk aan jou en mij in Gorssel komen presenteren. Je krijgt heldere informatie uiteraard onderbouwd met relevante wijnen om te proeven. En, nee wij werken niet met opdrachten.. Wel is er uiteraard alle gelegenheid om het gesprek aan te gaan, en je mening te geven, graag zelfs. En aangezien het wijn betreft vinden wij een ontspannen en vooral gezellige setting belangrijk.

Wij verzorgen tijdens de masterclass de notitiebladen, stokbrood en een lekkere wijn-spijs combinatie. Onze masterclasses duren gemiddeld 2 uur en zijn gratis voor genodigden zoals jij, op voorwaarde dat je je vooraf aanmeldt. Dus profiteer van de bijzondere gelegenheid en meld je aan voor 14 oktober of voor 4 november, we zien je graag!