Over ons

Wine up your life!

Gorssels Kaashuys en Wijnkooperij  draait op professie en passie!
Marieke Nijhof en Han van Roozendaal zijn de drijvende kracht achter de Wijnkooperij.

In 2018 hebben Marieke Nijhof en Han van Roozendaal de Wijnkooperij overgenomen die begin jaren ’90 door de heer Klosters is gestart als een logistieke groothandel welke inmiddels is uitgegroeid tot een solide wijnbedrijf met een wijnspeciaalzaak en groothandel in wijnimport, beiden gevestigd in Gorssel.

Professioneel gastronoom en wijn-spijsspecialist Marieke Nijhof heeft de Academie voor Gastronomie onder leiding van smaakprofessor Peter Klosse gevolgd en heeft de internationale opleiding WSET (Wines & Spirits Education Trust) doorlopen.

De Wijnkooperij biedt een enorme diversiteit aan wijnen uit de hele wijnwereld die in elke sfeer- en smaakbeleving passen, én in iedere prijsklasse. Onze webshop schetst een continue variërend beeld van het totale assortiment van ruim 1000 wijnen. Tevens levert de Wijnkooperij actief aan horeca en bedrijven met een full-service pakket (oa gratis bezorging).

Marieke en Han onderscheiden zich door deskundigheid, professionaliteit, passie voor het vak en persoonlijke service.

Het bieden van een uniek assortiment wijnen in combinatie met professionele gastronomie is essentieel om een eigen identiteit te behouden.