Over ons

Wine up your life!

Wijnkooperij Klosters draait op professie en passie!
Norbert Klosters & Hilde van Ulden zijn de drijvende kracht achter Wijnkooperij Klosters.

Begin jaren ’90 is Norbert Klosters na zijn carrière bij de Koninklijke Marine gestart met een logistieke groothandel welke inmiddels is uitgegroeid tot een solide wijnbedrijf met een wijnspeciaalzaak en groothandel in wijnimport, beiden gevestigd in Gorssel.

Professioneel gastronoom en wijn-spijsspecialist Norbert Klosters heeft de Academie voor Gastronomie onder leiding van smaakprofessor Peter Klosse gevolgd en heeft de internationale opleiding WSET (Wines & Spirits Education Trust) doorlopen.
Hilde van Ulden is als professional in wijn gespecialiseerd in wijnconcepten, wijnevents en proeverijen. Hilde is eveneens manager van de succesvolle ondernemersnetwerken Apeldoorn in Bedrijf en Zutphen in Bedrijf.

De Wijnkooperij biedt een enorme diversiteit aan wijnen uit de hele wijnwereld die in elke sfeer- en smaakbeleving passen, én in iedere prijsklasse. Onze webshop schetst een continue variërend beeld van het totale assortiment van ruim 1000 wijnen. Tevens levert de Wijnkooperij actief aan horeca en bedrijven met een full-service pakket (oa gratis bezorging).

Norbert en Hilde onderscheiden zich door deskundigheid, professionaliteit, passie voor het vak en persoonlijke service.

Het bieden van een uniek assortiment wijnen in combinatie met professionele gastronomie is essentieel om een eigen identiteit te behouden. Het persoonlijk bezoeken van wijnhuizen in o.a. Australië, Frankrijk, Duitsland en Uruguay inspireert en geeft het vak voor beiden een bijzondere dimensie.